26.3.13

Montavimas



Video montavimas tai galimybė vaizdo medžiagą paversti į patrauklų akiai filmą. Profesionaliai sumontuota medžiaga turi išliekamąją vertę, ją malonu žiūrėti dar ir dar kartą. Toks filmas gali būti ir puiki dovana (pavyzdžiui: vestuvių metinių proga nesunku nustebinti antrąją pusę profesinaliai atrodančiu video filmu, gimtadienio proga priblokšti profesionaliu video sveikinimu ir kita).


Kaip koreguojama medžiaga videomontažo metu?
Pirmiausia, visa medžiaga peržiūrima. Įvertinama medžiagos kokybė, nustatoma kiek ir kokių grafinių korekcijų bus atlikta, medžiaga suskirstoma į segmentus pagal kliento muzikinį skonį(įvertinama, kurioje vietoje, kokia daina labiau tinka pagal vaizdo medžiagos siužetą). Atliekamas grafikos kūrimas, medžiaga montuojama. Sumontuotas filmas testuojamas, o jo galutinis variantas pateikiamas klientui lazeriu graviruotame kompaktiniame diske ar kitu būdu.
Kokią medžiagą galima pateikti?
Medžiagos formatas nėra svarbus (tai gali būti: kameros kasetės, kompaktiniai diskeliai, nuotraukos, telefonu filmuoti vaizdo klipai ir kita).
Kaip pateikti medžiagą?
Medžiaga galima pateikti ir internetiniu būdu. Dėl medžiagos pateikimo reikėtų kreiptis telefonu ar elektroniniu paštu.
Kiek laiko trunka medžiagos montavimas?
Medžiagos montavimas trunka apie 2 savaites , tačiau dėl tikslaus laiko, reikėtų teirautis individualiai.
Kada geriausia kreiptis dėl videomontažo ar filmo kūrimo?
Kreipiantis dėl videomontažo ar filmo kūrimo svarbu ne medžiagos kokybė ar formatas, o turima idėja. Jeigu klientas turi idėją, tiksliai nusako ko nori, rezultatas visada būna puikus.


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

 

Žymos

Vestuvės 2012 2011 2010 akimirkos vestuvių blogas vestuviu ceremonija filmas vestuviu filmavimas sveikinimai vasara vestuviu video vestuvių filmavimas Vilnius Kaunas Klaipėda Panevėžys video

Teikia „Blogger“.