26.3.13

Klausimai


 Vestuvėms 



Kodėl rinktis profesionalų vestuvių filmuotoją?

Filmavimo, montavimo patirtis, profesionali įranga, darbo įgudžiai yra būtini pasakojant vestuvių istoriją. Mėgėjiškai filmuota medžiaga nėra įtraukianti ir patraukli akiai. Mėgėjiškai įamžinto filmo nemalonu žiūrėti dar ir dar kartą, susidaro situacija: “turiu filmuotas vestuves, bet neatsimenu, kada jas žiūrėjau”. 




Kodėl garso kokybė profesionaliame filme labai svarbi?

Jeigu garso kokybė prasta, tai yra nemalonus, ausį rėžiantis trukdis, kuris neleidžia mėgautis filmu. Būtent dėl to naudojame profesionalius erdvinius mikrofonus, užtikrinančius puikią garso kokybę. Apačioje pateikiamas vaizdo klipas, kuriame atsispindi skirtumas tarp nekokybiško ir kokybiško garso. Tai viena iš daugelio priežasčių kodėl mėgėjišką filmą žiūrėti nemalonu. 

Kokios kokybės kameromis filmuojate? 

Filmavimas atliekamas naujomis Full HD Sony ir Jvc kameromis (fiksuojančiomis vaizdą profesionaliais xdcam formatais-daugelis filmuotojų vis dar naudoja seną hdv juostelinį formatą). Taip  užtikrinama aukščiausia vaizdo rezoliucija ir kokybė - fullHD 1080p (1920x1080). 

Kokiu būdu filmuojamas šventinis filmas? Ar šventės metu operatoriai nurodys kaip elgtis tam tikrai momentais?

Filmavimo tipas meninis-dokumentinis. Dalis filmo medžiagos režisuojama - dalis kadrų kartojama, nurodoma, kaip reikėtų elgtis, ką atlikti. Kita dalis filmuojama, "nesikišant" į šventės eigą. Mūsų užduotis atliekant darbą būti, kiek leidžia galimybės, nepastebimais.

Ar operatoriai bus tinkamai apsirengę šventės metu? 

Operatoriai bus tinkamai apsirengę (atsižvelgiama kokia šventė filmuojama). 

Ar šventės metu reikėtų pasirūpinti maistu operatoriams? 

Tai priklauso nuo filmavimo trukmės. Jeigu filmavimo trukmė viršija 8 valandas, operatoriams turėtų būti suteikiama galimybė pavalgyti. 

Per kiek laiko gausime šventės filmą ? 

Įprastas terminas yra tarp 4 ir 6 savaičių, kuris gali būti pratestas iki 10 savaičių. 

Ar užsisakant filmavimo paketą reikėtų tikėtis papildomų mokesčių ? 

Mokesčiai už kurą, taip pat montavimo ir kiti mokesčiai yra įskaičiuoti į bendrą sumą. Jokių paslėptų mokesčių nėra.

Ar operatorius šventės metu reikės vežti nuosavu transportu? 

Ne. Operatoriai šventės metu naudojasi savo transportu. 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

 

Žymos

Vestuvės 2012 2011 2010 akimirkos vestuvių blogas vestuviu ceremonija filmas vestuviu filmavimas sveikinimai vasara vestuviu video vestuvių filmavimas Vilnius Kaunas Klaipėda Panevėžys video

Teikia „Blogger“.